Ik ben Pleun Schuurman. Ik ben een waarnemer en een creatieve verbinder. Mijn kracht is dat ik mensen uit het doen en in het zijn kan brengen. Ik kan me gemakkelijk afstemmen op de groepen mensen die ik les geef. Of het nu kinderen, jongeren of volwassen zijn.

Mijn drijfveer is om mensen in beweging te brengen zodat men groeit en bewuster wordt. Mijn visie is dat verandering niet ontstaat door bewuste sturing. Inspiratiebronnen zijn beelden, kleuren, contrasten en mensen.
Door yoga leer ik mijn energie te beheersen en mijn mentale patronen te doorbreken waardoor ik fysiek, emotioneel en mentaal groei in kracht en focus. Dit is mijn motivatie om yoga en de reset te geven aan anderen.

Opleidingen/scholing

Ik heb werkervaring in de kunstsector en binnen het onderwijs als drama- en beeldend-docent.
Ik werk nu als Yoga docent op diverse plekken.

Zie www.ogenblik.nu voor mijn beeldend werk.