Extra data in juni en juli voor portrettekenworkshops

geplaatst in: Geen categorie | 0

Op verzoek geef ik voor de zomer nog enkele portrettekenworkshops. Data: ma 6 juni van 20 tot 22.00 uur, 9 juni van 10 tot 12 uur, ma 13 juni van 20 tot 22.00 uur, vrij 17 juni van 10 tot 12.00 uur, ma 20 juni van 20 tot 22.00 uur en do 23 juni van 10 tot 12 uur of van 20 tot 22.00 uur en donderdag 30 juni van 20 tot 22.00 uur en donderdag 7 juli van 20 tot 22.00 uur. Kijk voor meer info over de workshops bij portrettekenen.

 

klik op deze link voor een voorbeeld van een portret dat vorige week gemaakt in. Een trotse:

maaike

Reacties van Maaike Swennenhuis:

trots!
Al een tijdje leek het me leuk en interessant om een portret van mezelf te tekenen. Het leek me een leuke uitdaging en ook een spannende…!
Mijn proces begon al bij het maken en uitkiezen van een foto. Pleun heeft me hierbij veel vertrouwen gegeven dat het echt goed was. En dan de eerste stappen van het proces…wat zal ik ervan gaan bakken..! De eerste schets met behulp van de lichtbak was al zo herkenbaar mij dat ik er even van moest slikken…daarna aan het werk met lijnen, vlakken en kleuren. Ik was dus helemaal niet bezig om ‘mezelf’ te tekenen, maar grijstinten. Af en toe een vleugje van mezelf. Het tekenen maakte een proces in mij los, het tekenen van mijn portret is nu verbonden aan het jaar waarin ik veertig word..
Mijn portret hangt inmiddels aan de wand en ik ben er echt supertrots op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *