Reset bij Topicus september

geplaatst in: Geen categorie | 0

In september heb ik twee keer per week Topicus gereset in het kader van de maand voor de vitaliteit. 

Ben jij helemaal gereset?
Een verslagje van de eerste yogasessie afgelopen dinsdag
HELP JEZELF EN JOUW TEAM SPORTEN TOPICUS SPORTS
Heerlijk, rustgevend en voor herhaling vatbaar; dit waren enkele reacties van Topicanen op de eerste yogasessie met Pleun Schuurman. Met een grote opkomst van 15 man vond de aftrap plaats op dinsdag 11 september tijdens de pauze. ‘’Zet je persoonlijke beltoon uit en stap uit je comfort zone en mindset’’.

Het Vitaliteitsteam van Topicus organiseert de komende maanden verschillende activiteiten om Topicanen actief te houden tijdens werktijd. In de maand september staan yogasessies op de planning. Deze worden onder leiding van instructrice Pleun Schuurman aangeboden in de pauzes. Pleun beoefent al 20 jaar hatha yoga en geeft les aan ouderen, kinderen en bedrijven. Voor bedrijven geeft ze vaak een ‘resetsessie’, en nu dus ook voor ons!
‘’Dit is echt iets om vaker te doen, ook samen met collega’s. Hierdoor kun je samen na de sessie weer met nieuwe energie en motivatie beginnen aan je werk.’’
Tijdens de resetsessie op dinsdag kwamen verschillende oefeningen aan bod. De focus lag bij deze oefeningen op rekken, strekken, ademhaling en evenwicht. Pleun was enthousiast over de groep. ‘’De opstart verliep soepel en iedereen deed actief mee op zijn of haar eigen tempo.’’ Zelf was ik ook aanwezig tijdens de sessie en kan ik zeggen dat er een erg gemoedelijke en relaxte sfeer hing.
Na afloop van de sessie heb ik enkele Topicanen gevraagd naar hun ervaring: ‘’Heerlijk om een half uurtje tijdens je werk de focus te leggen op je lichaam.’’ En ”Ik heb genoten van de stilte die er was in de zaal.’’ Deelnemen aan de sessie is mogelijk voor iedereen. Na afloop stap je met frisse mindset uit de zaal en heb je weer nieuwe energie voor de rest van de dag.

http://intranet.topicus.nl/assets/_resampled/resizedimage400300-2018-11-09-Eerste-Yogasessie-1.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *