Reset van lichaam en Geest

geplaatst in: Geen categorie | 0

logozonman

De reset van lichaam en geest…….zo van zelfsprekend dat het we het vergeten.

Dagelijks laden we onze telefoons op, computers, tabels maar hoe laden we onszelf op?

Weet jij hoe je jezelf oplaad? Hoe je leeg wordt en tegelijkertijd meer energie krijgt?

De Reset van lichaam en geest: laagdrempelige oefeningen uit de Yoga, ademhaling en meditatie.

Kort en krachtig, aarden, lichaamswerk, uit het hoofd in het lichaam zorgen ervoor dat je binnen een half uur opgeladen bent. Laat je verassen…

Zet je persoonlijke beltone even uit, stap uit je comfortzone en kom in een andere mindset…

 

De Reset is een serie laagdrempelige rek en strek oefeningen, ademhaling en een korte meditatie met als doel om lichaam en geest in balans te brengen. Ontspannen schouders en nek, een helder hoofd en goede concentratie en focus tijdens het werk. De Reset is voor iedereen toegankelijk, insteek is op eigen niveau. De oefeningen zijn praktisch en direct toepasbaar op de eigen werkplek.

Bij de Rabobank heb ik de Reset gegeven in de lunchpauze als onderdeel van het Happy2work programma. Bij Bosch Nefit heb ik tijdens de strategische beleidsdag een Reset gegeven aan 20 managers en bij het werkcafe in de Gasfabriek aan werkzoekenden.

Vanaf begin februari ben ik onderdeel van de Salland Academy, een aanbod van allerlei bewustzijns en vitaliteitstrainingen. 

Iedere donderdag geef ik van 12.00 tot 12.30 uur 30 minuten reset van lichaam en geest bij de Gasfabriek aan de Zutphense weg te Deventer in een zaal met het mooiste uitzicht van Deventer.

30 minuten opladen door lichaams-gerichte oefeningen en het leeg maken van het hoofd met als doel:

het verhogen van de creativiteit.

yoga-vierkant

 

De beste invallen krijg je namelijk als je niet denkt.

 

Deelname: Vrije gift. Kom een keer meedoen bij de Gasfabriek en bepaal zelf wat jij de Reset waard vind

Reacties van deelnemers:

Marcel Fortuin:
Ik ervaar het als erg positief om even iets “ongewoons” te doen. Je moet even je schroom over boord zetten en gewoon meedoen.  Erg leuk om op een ontspannen manier even alle (tenminste heel wat) spieren te bewegen. En dan merk je toch dat met name schouder en rug vast zitten van het vele zitten/aan de computer werken. Goed dus om het even los te krijgen.

Deelnemer aan het werkcafe-live: Pleun Schuurman nam ons kundig en ontspannen op een reis door ons eigen lichaam. We leerden dat focus op ademhaling, ook tijdens de oefeningen, heel goed werkt om diep te ontspannen. In het begin dacht ik nog veel na om het goed te doen, maar na enige tijd volgde ik de aanwijzingen van Pleun’s stem bijna automatisch op. Ik verbaasde me nog over het gemak waarmee ik redelijk ontspannen op één been kon staan!
Kortom: zeker een geslaagde workshop die voor herhaling vatbaar is!
Laat dat nou ook elke donderdag mogelijk zijn onder leiding van Pleun in de Gasfabriek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *